Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Egy nővért letartóztatott a rendőrség Bórban

2018-12-11
14:10
2018-12-11
14:15
Forrás
Szerbiai RTV
Egy nővért letartóztatott a rendőrség Bórban, a városi kórházban tartott nyomozás során. Az egészségügyi dolgozót azzal gyanúsítják, hogy gyógyszerfüggőknek adott el metadont.

Az ügy kapcsán megszólalt Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter is, aki a helyszínen tartózkodott egy másik esemény kapcsán. Elmondta, hogy a rendőrségi akció rávilágított arra, hogy nem kivételeznek senkivel sem. Hozzátette, a minisztérium nem tolerálja, hogy az egészségügyben dolgozók gyógyszerekkel üzérkedjenek, amelyet ráadásul az állam biztosít a kórházaknak. A miniszter kiemelte, hogy az ilyen dolgozók a szakma szégyenei.

A bóri egészségház igazgatója, Goran Joksimović kijelentette, hogy egy belső ellenőrző bizottságot fognak létrehozni, amely hasonló eseteknél értesíteni fogja a minisztériumot. 

Bór
nővér
letartóztat
metadon

Most

07:41, Frissítve: 07:50

Járványhelyzet Magyarországon

Meghalt 5 beteg és 3.756-ra emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon - közölték a koronavirus.gov.hu oldalon.
21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.