Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Egy nővért letartóztatott a rendőrség Bórban

2018-12-11
14:10
2018-12-11
14:15
Forrás
Szerbiai RTV
Egy nővért letartóztatott a rendőrség Bórban, a városi kórházban tartott nyomozás során. Az egészségügyi dolgozót azzal gyanúsítják, hogy gyógyszerfüggőknek adott el metadont.

Az ügy kapcsán megszólalt Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter is, aki a helyszínen tartózkodott egy másik esemény kapcsán. Elmondta, hogy a rendőrségi akció rávilágított arra, hogy nem kivételeznek senkivel sem. Hozzátette, a minisztérium nem tolerálja, hogy az egészségügyben dolgozók gyógyszerekkel üzérkedjenek, amelyet ráadásul az állam biztosít a kórházaknak. A miniszter kiemelte, hogy az ilyen dolgozók a szakma szégyenei.

A bóri egészségház igazgatója, Goran Joksimović kijelentette, hogy egy belső ellenőrző bizottságot fognak létrehozni, amely hasonló eseteknél értesíteni fogja a minisztériumot. 

Bór
nővér
letartóztat
metadon

Most

07:25, Frissítve: 07:43

Thiem legyőzte Đokovićot

Novak Đoković kikapott az osztrák Dominic Thiemtől Londonban. A férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján, a második csoportkörben tegnap este csapott össze a két teniszező.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.