Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Életfogytiglani börtön a szabadkai sorozatgyilkosnak

2019.03.28
12:35
Forrás
Vajdaság Ma
Az olasz bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Fehér Norbertet. A szabadkai férfi 2017-ben öt emberrel végzett Olaszországban és Spanyolországban. Az áldozatai között rendőrök is voltak.

2017 áprilisban egy olasz kocsmárost lőtt le. Fehér azt vallotta, hogy egy barátja megkérte, látogassa meg ezt az illetőt, vegyen át tőle 10 ezer eurót. A csaposnál azonban fegyver volt, ő pedig védekezésből lőtt rá, mert úgy érezte, sarokba szorították. Ezután szabadult el úgymond, a pokol. A férfi ellen hajtóvadászat indult, és a menekülése során további gyilkosságokat követett el. Először két mezőőrt lőtt le, állítása szerint azért, mert azt hitte, hogy rendőrök. Sikerült Spanyolországba szöknie, ott fogták el végül, de letartóztatásakor lövöldözés tört ki, ami újabb áldozatokat követelt. Fehér Norbert 1981-ben született Szabadkán édesanyja első házasságából. 25 évesen költözött Olaszországba.

életfogytiglan

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.