Ugrás a tartalomra
police.hu

Életfogytiglanra ítélték férje megöléséért a Hogyan öljük meg a férjünket? szerzőjét

2022.06.14
07:47
Forrás
MTI
Az Oregon állambeli bíróság ítélete lehetővé teszi, hogy a romantikus novelláiról ismert Crampton Brophy-t az előírt feltételek teljesülése esetén 25 év után kiszabaduljon a börtönből.

A vád szerint az asszonynak anyagi gondjai voltak, ezért 2018. júniusában egy főzőiskolában két, szívre leadott lövéssel leterítette az ott szakácsként dolgozó férjét, hogy hozzájusson több százezer dolláros életbiztosításához. Az özvegy ártatlannak vallja magát, állítása szerint csak új könyveihez keresett inspirációt, amikor a térfigyelő kamerák a tetthely környékén lefilmezték.

Az eltűnt pisztolyt, amely a rendőrség szerint a gyilkos fegyver, csak kelléknek vásárolta az íráshoz. Verziója szerint valaki más ölhette meg a férjét egy félresikerült rablásban.

A 2011-ben megjelent, Hogyan öljük meg a férjünket? arról szól, hogy egy feleség miként teheti el láb alól a férjét anélkül, hogy meggyűlne a baja az igazságszolgáltatással. A végkövetkeztetés szerint a legfontosabb, amit egy gyilkosságról tudni kell, hogy mindenki képes rá, aki nagyon akarja.

életfogytiglan
gyilkosság
író

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű