Ugrás a tartalomra
Mobil telefonál
Illusztráció/Pixabay

Életveszélyes fenyegetést kapott a szabadkai verekedés szemtanúja

2019-11-02
15:55
2019-11-04
16:53
Forrás
Pannon RTV
Életveszélyesen megfenyegették azt a lányt, aki szemtanúja volt a csütörtökön Szabadkán megvert fiú esetének.

A fenyegető üzenetet a lány egyik barátjának küldték el, aki erről azonnal értesítette a verekedés szemtanúját. Ebben az üzentben a fenyegető azt írta, hogy megöli a lányt. Az esetet azonnal jelentették a rendőrségen. A lány szerint, a fenyegető később ígéretet tett arra, hogy nem esik bántódása, de a lány továbbra is fél. A történtekről arcát és hangját nem vállalva nyilatkozott stábunknak.

„Szóltam az egyik nőnek, aki elkezdett ordibálni a gyerekekre, hogy ismerem az egyik gyereket. El is mondtam, hogy ki ő. Kijöttek a rendőrök, nekik is elmeséltük, hogy mi történt, elmondtam a gyerek nevét. Ezután mi elmentünk, mert nem akartunk ott lenni. Mégis egy kicsit sokkoló volt a látvány, hogy a gyereket, hogy összeverték. Másnap be kellett mennem a rendőrségre, és elmondanom, mi történt. Azután ma este kaptam a fenyegető üzeneteket, hogy ha meglát, vagy valami lesz, akkor biztosan meg fog engem ölni.”

fenyegetés
verekedés
támadás
Szabadka

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.