Ugrás a tartalomra
Magyar Rendőrség címke

Elfogták az M5-ön történt gyilkosság gyanúsítottját

2017-12-07
19:15
Forrás
index.hu
A gyanúsítottat saját otthonában fogták el az osztrák rendőrök szerdán 19 óra körül.

Elfogták a magyarországi M5-ös autópályán történt gyilkosság gyanúsítottját. Kedd hajnalban egy támadó rálőtt két férfira az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyén. Az egyikük meghalt, másikuk életveszélyes állapotba került, írja a Police.hu. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád Megyei Főügyészség elfogatóparancsot bocsátott ki egy 52 éves német állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsítottat saját otthonában fogták el az osztrák rendőrök szerdán 19 óra körül.

magyarország
M5
gyilkosság

Most

12:14

Orbán: Magyarország időt nyert

Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.