Ugrás a tartalomra
Tanjug/EdibTahirovic

Elfogták a nőt, aki horogkereszteket festett Magyarország belgrádi nagykövetségének épületére

2019-04-24
17:54
2019-04-24
18:01
Forrás
Közlemény
Őrizetbe vettek egy 54 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy tegnap hajnalban horogkereszteket festett Magyarország belgrádi nagykövetségének épületére.

Ez áll a szerbiai Belügyminisztérium szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében. A nagykövetség épületéről készült képeken az a felirat is olvasható volt, hogy "vissza a drótkerítés mögé". A graffitiket eltüntették az illetékesek. A nagykövetség feljelentést tett az üggyel kapcsolatban. A rendőrségi közlemény szerint a letartóztatott nő ellen vádat emelnek rongálás miatt.

graffiti
őrizetbe vétel
Belgrád

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.