Ugrás a tartalomra

Elgázoltak két fiatalkorú lányt Veterniken

2017-06-06
23:40
Elgázoltak két tizenhét éves lányt este fél nyolc körül Veterniken
Elgázoltak két tizenhét éves lányt este fél nyolc körül Veterniken. A lányok az Újvidéki és a Sonja Marinković utcák kereszteződésénél levő gyalogátkelőhelyen akartak átkelni, amikor az autó elgázolta őket. A helyszínre két mentőautó is érkezett, hogy a sebesülteket minél gyorsabban ellássák. A lányokat súlyos testi sérülések gyanújával az újvidéki Gyermekkórház sebészeti osztályára szállították – nyilatkozta Mirjana Bursać, a mentőszolgálat szóvivője. (Szerbiai RTV)
Veternik
közúti baleset
gázolás

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.