Ugrás a tartalomra
mentőautó
Pannon RTV/illusztráció

Elhunyt egy 14 éves lány a maradéki általános iskolában

2019-01-17
15:53
Forrás
Blic
A haláleset úgy történt, hogy a diák benyitott a tanári szobába, majd összeesett és meghalt.

A helyi Branko Radičević Általános Iskola vezetője a sajtónak elmondta, hogy a szerencsétlenül járt lány az intézmény hetedik osztályos tanulója volt. A tanárok azonnal megpróbáltak a diák segítségére sietni, kihívták a mentőket is, de hiába igyekeztek, nem sikerült megmenteni a lány életét. A kiérkező orvosok csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az ügy kiderítése érdekében nyomozást indítottak - írja a Blic. 

Maradék
haláleset
iskola

Most

08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.