Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rácz László

Elkapták a bántalmazó apát

2023.03.28
20:31
2023.03.28
20:38
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Elfogta a rendőrség U.P.-t, aki ellen még március 24-én adott ki körözést a rendőrség. Az apát, aki a belügyi szervek információi szerint bezárva tartotta és bántalmazta kislányát, őrizetbe vették.

Korábban arról számolt be a szerb sajtó, hogy Belgrád Zvezdara városrészében, egy lakásban rátaláltak egy 8 éves kislányra, aki már súlyos állapotban volt. Mint kiderült az említett 37 éves apja bezárva tartotta a lakásban és kínozta. Erről a rendőrség akkor szerzett tudomást, amikor a férfi élettársa, a 47 éves I. L. törött orral fordult hozzájuk segítségért. Akkor jelentette fel élettársát családon belüli erőszak miatt, és akkor közölte a rendőrséggel azt is, hogy a férfi mit tett a lányával. Többi között családon belüli erőszakkal, kiskorú veszélyeztetésével és bántalmazásával is vádolják.

bántalmazás
apa
Zvezdara
Belgrád
rendőrség

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.

Népszerű