Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Ellopták a Magyar Szó munkatársának autóját

2017.12.03
14:57
2017.12.03
17:20
Forrás
Pannon RTV
Ellopták kolléganőnk, Kabók Erika, a Magyar Szó napilap főszerkesztő-helyettesének Opel Corsa típusú, ezüstszínű gépkocsiját Szabadkán. A lakosság segítségét is kérik a megtalálásához.

A Kertváros Helyi Közösségből tűnt el Kabók Erika autója, pedig Szabadkán egyáltalán nem jellemző a kocsilopás. Ahogy azt Erika a rendőrségtől megtudta, legutóbb öt hónappal ezelőtt loptak el egy Golf típusú járművet. Ilyen kis értékű kocsi esetében, mint az Opel Corsa, még ritkább az autólopás.

Kabók Erika: „Én elmentem ellenőrizni, hátha a pók vitte el, vagy valahol közel álltam az előttem álló autóhoz, vagy valami történhetett, de nincs az autó sehol. Abban reménykedem, hogy csak előkerül. Nem először történik ez. Először történik meg,  hogy eltűnik az autó, de korábban itt állt a szerkesztőségi Punto, és annak is mind a két ajtózárát megbabrálták, tönkretették.”

Erika most is bízik abban, hogy fiatalok hétvégi szórakozása csupán az egész, és hamarosan viszont látja az autót. „Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Kertvárosból hogy tűnhet el egy autó. Tehát nem egy peremváros, nem egy lakatlan része a városnak. Ez egy forgalmas utca.”

A keresett autó rendszámtáblájának azonosítója SU 085 DS. Aki látta, vagy bármit tud az ellopott járműről, keresse a rendőrséget, vagy Kabók Erikát a Facebookon, illetve közvetlenül a 064/80-55-030-as telefonszámon is.   

Kabók Erika
autólopás
Szabadka

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.