Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Eloltották a Zastava fegyvergyárban keletkezett tüzet

2022.12.01
07:30
Forrás
Szerbiai RTV
A kragujevaci gyárban tegnap este fél 10 környékén csaptak fel a lángok. Négyszáz négyzetméternyi tetőszerkezet és az ipari objektum földszintje vált a tűz martalékává.

A helyszínre 7 tűzoltókocsival 12 tűzoltó érkezett, akiknek 50 perc alatt sikerült lokalizálniuk a lángokat, de teljesen csak 23:30 környékén fékezték meg a tüzet.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűzben senki sem sérült meg, és nem is terjedtek tovább a lángok a gyár területén.

fegyvergyár
tűz
Kragujevac

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.