Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Roman Kruchinin

Előzetesben a kazanyi lövöldözéssel gyanúsított férfi

2021.05.13
08:56
Forrás
euronews.com
Előzetesbe került a kazanyi iskolai lövöldözéssel gyanúsított fiatal férfi.

Az orosz bírósági végzés szerint Ilnaz Gajavijevet tettéért akár életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat. Gajavijevet gyanúsítják azzal, hogy kedden Tatárföld fővárosában, Kazanyban lelőtt hét diákot és egy tanárt. Tatárföld helyettes főügyésze azt mondta, legelőször a fiatalember mentális egészségét fogják megvizsgálni, ez legalább két hónapig, vagy annál is tovább tarthat, bírósági pere csak ezután kezdődik majd. A történtek után a Kreml szóvivője közölte, módosítják Oroszországban a fegyverviselési szabályokat.

lövöldözés

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.