Ugrás a tartalomra
Pixabay/TPHeinz

Elsőfokon életfogytiglan Dér Csabának

2021.03.03
17:51
Forrás
MTI
Az elsőfokú ítélet nem jogerős, mert mindkét fél, a vád és a vádlott is fellebbezett.

Életfogytiglanra ítélték Magyarországon a két gyilkossággal vádolt szerbiai magyar férfit, Dér Csabát. Az eljárás adatai szerint a 40 éves szerb-magyar kettős állampolgár 2018 júliusában egy amszterdami kávézóban tarkón lőtt egy horvát férfit, majd később egy magyar kábítószer-kereskedőt is fejbe lőtt Budapesten. Külföldi rejtőzködéséhez hamis okmányokat készített és használt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói nemzetközi együttműködéssel azonosították, majd elfogták a férfit 2019. márciusában. Az elsőfokú ítélet nem jogerős, miután az ügyész fellebbezett, valamint fellebbezett a vádlott és védője is.

Dér Csaba
életfogytiglan
elsőfokú ítélet
fellebbezés

Most

21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 21:45

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű