Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Matt York

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

2019-06-15
20:28
Forrás
index.hu
Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy sofőr nélkül golfkocsi hajtott a nézők közé és okozott súlyos sérüléseket.

A kaliforniai Highway Patrol jelentése szerint legalább öt, 25 és 82 év közötti ember megsérült. Egyikük eltörte a karját, míg az egyik személy gerincsérülést szenvedett. A súlyosabb sérülteket egy közeli kórházba szállították, a könnyebben megsérült nézőket a pálya orvosi központjában látták el. 

A baleset elég bizarr volt, egy dobozokban árukat szállító kereskedő parkolt le a 16. lyuk közelében, de önjáróvá vált a golfkocsi, amikor az egyik doboz rácsúszott a gázpedálra. Az elszabadult autó ekkor hajtott a nézők közé, hiába üldözték többen is a kocsit, nem tudták időben leállítani. Egy szemtanú szerint a kocsi egy darabig egyenes vonalban haladt, de később folyamatosan ment körbe-körbe, ekkor kerültek alá többen is. Az esetet még vizsgálja a rendőrség.

golf
baleset

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.