Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Eltűnt a 33 éves, topolyai Vuk Čelebić

2019-12-14
19:17
Forrás
subotica.com
Eltűnt a 33 éves, topolyai Vuk Čelebić - írja a subotica.com hírportál. Szerda óta nem látták. A 185 centiméter magas, 85 kilós férfinak barna haja és barna szeme van.

Amikor legutoljára találkoztak vele, farmernadrágot, piros mellényt, fekete pulóvert és fekete tornacipőt viselt. Szerdán személyes iratok és telefon nélkül távozott otthonából, Topolyán. Az eltűnést jelentették a rendőrségen, az illetékesek intenzíven kutatnak a férfi után.

Akinek bármilyen információja van a férfi hollétéről, jelezze azt a legközelebbi rendőrállomáson.

Vuk Čelebić
Topolya

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.