Ugrás a tartalomra
MUP

Elütött egy rendőrt, majd megpróbált elmenekülni

2021-01-14
08:35
Forrás
Szerbia Belügyminisztériuma
Egy rutin közúti ellenőrzésből filmbe illő hajsza lett Pancsován. A rendőrség egy 43 éves férfit tartóztatott le.

S. A. a rendőrökre támadt, valamint a közleményben szereplő megfogalmazás szerint fegyverekkel kapcsolatos bűncselekményt is elkövetett. Egy közúti ellenőrzés során a sofőr nem volt hajlandó megállni, elütött egy rendőrt, majd két hivatalos rendőri járműbe is belehajtott. A menekülés során egy automatafegyvert és két összesen 60 golyót tartalmazó tárat dobott ki az autójából.  A rendőrségnek gyorsan sikerült megállítania. A letartóztatás után az is kiderült, hogy a gyanúsított droghatás alatt volt.

Pancsova
rendőrség

Most

21:46

A cél visszatérni a tantermi oktatásra

Már egy hete visszaültek a diákok az iskolapadba. Egyelőre még zavartalanul zajlik a tanítás. Az iskolákban hatályos járványügyi intézkedésekről, az esetlegesen várható enyhítésekről Vicsek Annamária, oktatási államtitkár beszélt a Közügyekben.
21:25, Frissítve: 21:51

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka?
17:45

Holttestekre bukkantak a berobbant aranybányában

Holttesteket emeltek ki a kelet-kínai Santung tartományban a bő két hete berobbant aranybányából hétfőn, egy nappal az után, hogy tizenegy bányászt élve mentettek ki a mélyből – jelentette a helyi hatóságok közlésére hivatkozva a kínai sajtó.

Népszerű