Ugrás a tartalomra
pixabay/4711018/Illusztráció

Embercsempészeket tartóztatott le a szerbiai rendőrség

2019-12-01
10:52
Forrás
Szerbiai RTV
Egyebek között újvidéki, apatini, loznicai és mitrovicai illetőségűeket vettek őrizetbe.

13 személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség, akik a gyanú szerint embercsempészettel foglalkoztak. A gyanúsítottak juttatás ellenében a Dunán át csempésztek Horvátországba indiai, kínai és koszovói személyeket, akik nem rendelkeztek vízummal az Európai Unió területére vonatkozóan. Az elkövetőket 48 órás őrizetbe vették.

embercsempész
rendőr
letartóztat

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.