Ugrás a tartalomra

Ezen a héten Újvidékről szól a fekete krónika

2014-01-25
07:00
Szinte kizárólag Újvidékről szólnak a rendőrségi hírek ezen a héten
Szinte kizárólag Újvidékről szólnak a rendőrségi hírek ezen a héten. Pénteken egy fiatalt késeltek meg. Csütörtökön úgyszintén késelés miatt szállítottak kórházba egy másik fiatalembert. A tartományi székvárosban a héten több kábítószerkereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt tartóztattak le. A napokban a hatóság gyilkossági kisérlet miatt egy rendőrt vett őrizetbe. A letartóztatott személy szolgálaton kívül, lőfegyverrel próbált megölni valakit. Továbbá a héten halott csecsemőt is találtak Újvidéken. A fekete krónika ezzel azonban nem ér véget: szerdán arról számoltunk be, hogy álarcos férfiak sarló és baseballütővel támadtak egy 17 éves diákra az iskolában, mégpedig óra közben. A városban az erőszak ellen tüntetést szerveztek néhány nappal ezelőtt. A tiltakozók elképesztőnek és elfogadhatatlannak nevezték, hogy Újvidék utcáin már mindennapos jelenség az agresszió. Ezek után Stevan Krstić rendőrfőnök azzal igyekezett csillapítani a kedélyeket, hogy szerinte nem Újvidék a legrosszabb közbiztonságú város Szerbiában. Mindent megteszünk azért, hogy a lakosok biztonságban legyenek - mondta a rendőrfőnök. Nem sokkal a bejelentése után újabb késelés történt. A sérültet az intenzív osztályon ápolják.

Most

13:44, Frissítve: 13:58

Évadzáró a szabadkai KDSZ-ben

Évadzárót tartott tegnap este a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház. Nyikolaj Erdman Az öngyilkos című előadást tekinthette meg a közönség a budapesti Szkéné Színház és Forte Társulattól.

Népszerű

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.