Ugrás a tartalomra

Ezen a héten Újvidékről szól a fekete krónika

2014-01-25
07:00
Szinte kizárólag Újvidékről szólnak a rendőrségi hírek ezen a héten
Szinte kizárólag Újvidékről szólnak a rendőrségi hírek ezen a héten. Pénteken egy fiatalt késeltek meg. Csütörtökön úgyszintén késelés miatt szállítottak kórházba egy másik fiatalembert. A tartományi székvárosban a héten több kábítószerkereskedelemmel kapcsolatba hozható személyt tartóztattak le. A napokban a hatóság gyilkossági kisérlet miatt egy rendőrt vett őrizetbe. A letartóztatott személy szolgálaton kívül, lőfegyverrel próbált megölni valakit. Továbbá a héten halott csecsemőt is találtak Újvidéken. A fekete krónika ezzel azonban nem ér véget: szerdán arról számoltunk be, hogy álarcos férfiak sarló és baseballütővel támadtak egy 17 éves diákra az iskolában, mégpedig óra közben. A városban az erőszak ellen tüntetést szerveztek néhány nappal ezelőtt. A tiltakozók elképesztőnek és elfogadhatatlannak nevezték, hogy Újvidék utcáin már mindennapos jelenség az agresszió. Ezek után Stevan Krstić rendőrfőnök azzal igyekezett csillapítani a kedélyeket, hogy szerinte nem Újvidék a legrosszabb közbiztonságú város Szerbiában. Mindent megteszünk azért, hogy a lakosok biztonságban legyenek - mondta a rendőrfőnök. Nem sokkal a bejelentése után újabb késelés történt. A sérültet az intenzív osztályon ápolják.

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.