Ugrás a tartalomra
MTI/Donka Ferenc

Fának csapódott egy migránsokat szállító autó

2023.01.05
19:26
2023.01.05
19:33
Forrás
police.hu
Egy ember meghalt, többen megsérültek, amikor egy migránsokat szállító jármű lesodródott az M5-ös autópályáról.

A baleset azután történt, hogy a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei igazoltatni akartak csütörtök délután egy autóst az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. A sofőr a rendőrök többszöri jelzése ellenére sem állt meg, majd Táborfalva közelében egy fának csapódott.

A baleset után a sofőr elmenekült, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Egyébként a kocsiban hét külföldi tartózkodott, egy férfi a helyszínen elhunyt, a többiek súlyos vagy könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet. Az autópálya érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták.

migráns
M5-ös
autópálya
halálos baleset
Magyarország

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.