Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Fegyveres rablásért tartóztattak le egy rendőrt Nagybecskereken

2020-12-01
09:47
Forrás
VajdaságMa
A 22 éves F.S. a gyanú szerint két trafikot is kirabolt, pisztollyal fenyegetőzve, egy másik trafik eladójától pedig megpróbált pénzt elvinni.

A gyanúsítottat azonosították és letartóztatták. 48 órás vizsgálati fogságba helyezték, bűnvádi feljelentés mellett a nagybecskereki alapfokú ügyész elé vezetik. 

Nagybecskerek
rablás

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 11:57

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.
08:29

Több falugazdászra lenne szükség Vajdaságban

Jelenleg húsz falugazdász és egy őket koordináló falugazdász dolgozik, így a tartomány magyarlakta vidékének 85–90 százaléka le van fedve, azonban ezt a számot bővíteni kellene - nyilatkozta évértékelő beszédében Nagy Miklós.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.