Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Felborult egy szerbiai autóbusz Bulgáriában - VIDEÓ

2022.08.14
21:58
2022.08.14
22:43
Forrás
Szerbiai RTV, Kurir
Egyes források szerint turisták utaztak a busszal, mások azt írják, hogy egy batajnicai népzenei csoportot szállított.

Felborult egy szerb regisztrációval rendelkező autóbusz Bulgáriában. A jármű beleesett egy árokba. A baleset sérültjeinek számáról eltérőek az információk, egyes médiaházak 12, mások 17 sérültről tudnak, ami biztos, hogy köztük vannak gyerekek is. A Szerbiai RTV értesülései szerint senki sem vesztette életét. A sérülteket kórházba szállították. Két személy szenvedett súlyosabb sérüléseket, egy gyerek és egy felnőtt.

A Kurir médiaház azt jelenti, hogy a buszon 38 gyermek és 11 felnőtt utazott. Egyes források szerint turisták voltak a buszon, mások azt írják, hogy egy batajnicai néptánccsoportot szállított. A baleset okának nem hivatalos magyarázata, hogy a sofőr megkísérelte a mellette lévő ülést elmozdítani az egyik kezével, és ekkor hajtott le az útról.

baleset
szerencsétlenség

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.