Ugrás a tartalomra

Feleségével, majd magával akart végezni egy férfi Belgrádban

2017.12.18
10:56
2017.12.18
11:04
Forrás
Szerbiai RTV
Közterületen egy személygépkocsiban próbálta megölni feleségét egy férfi Belgrádban. Saját magát fejbe lőtte.

Lövöldözés történt ma reggel Új Belgrádban. Az autóban lőtte meg 37 éves feleségét egy úgyszintén 37 éves férfi 8 óra 20 perkor. A nő a két lövés következtében megsebesült a lábán és a hasán - tájékoztat a szerb belügyminisztérium. Az incidens után a férfi kiszállt az autóból és megpróbált öngyilkos lenni, fejbe lőtte magát, jelenleg a belgrádi sürgősségi központban ápolják, feleségét is kórházba szállították. 

Belgrád
lövöldözés
férj
feleség

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.