Ugrás a tartalomra
Pixabay

Felrobbantotta magát egy nyugdíjas rendőr Zentán

2019-03-14
10:32
Forrás
Magyar Szó
Megtalálták annak a zentai nyugdíjas rendőrnek a holttestét, aki valószínűleg még a hétvégén öngyilkos lett, kézigránáttal robbantotta fel magát.

Az 57 éves Miodrag M-et. már napok óta keresték kollégái, de csak szerdán találták meg édesanyja üresen álló házánál. Rendőrként szolgált a boszniai, a horvátországi és a koszovói válságövezetekben is, a hadszíntérről hazatérve kezdett megromlani egészségi állapota, míg végül kénytelen volt elhagyni a szolgálatot és rokkantnyugdíjba vonult. Kollégái szerint szorgalmazta, hogy a rendőrség berkeiben nyíltan beszéljenek és foglalkozzanak az úgynevezett „koszovói szindróma” kérdéskörével, amely számos belügyi dolgozót érint - írja a Magyar Szó.

kézigránát
nyugdíjas rendőr

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.