Ugrás a tartalomra
Pixabay

Felrobbantotta magát egy nyugdíjas rendőr Zentán

2019-03-14
10:32
Forrás
Magyar Szó
Megtalálták annak a zentai nyugdíjas rendőrnek a holttestét, aki valószínűleg még a hétvégén öngyilkos lett, kézigránáttal robbantotta fel magát.

Az 57 éves Miodrag M-et. már napok óta keresték kollégái, de csak szerdán találták meg édesanyja üresen álló házánál. Rendőrként szolgált a boszniai, a horvátországi és a koszovói válságövezetekben is, a hadszíntérről hazatérve kezdett megromlani egészségi állapota, míg végül kénytelen volt elhagyni a szolgálatot és rokkantnyugdíjba vonult. Kollégái szerint szorgalmazta, hogy a rendőrség berkeiben nyíltan beszéljenek és foglalkozzanak az úgynevezett „koszovói szindróma” kérdéskörével, amely számos belügyi dolgozót érint - írja a Magyar Szó.

kézigránát
nyugdíjas rendőr

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.