Ugrás a tartalomra
Pixabay/4711018/illusztráció

Feltételezett gyilkost fogtak el Újvidéken

2019-06-12
21:52
Forrás
021.rs
Újvidéken őrizetbe vettek egy 34 éves montenegrói állampolgárt, akit gyilkossággal gyanúsítanak, írja a 021.rs hírportál.

A gyanú szerint 2017. szeptember 27-én a feltételezett tettes több lövéssel végzett az akkor harmincéves Jugoslav Cvetanovićtyal, közölte a Belügyminisztérium. A gyanúsított ellen a vranjei felsőfokú ügyészségen indul bűnvádi eljárás. Sajtóértesülések szerint az emberölés bosszúból történt.

gyilkosság
Újvidék

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.