Ugrás a tartalomra

Fiatal muszlim lányt gyilkoltak meg Washington közelében

2017-06-19
15:01
Egy 17 éves muszlim lányt gyilkoltak meg Washington közelében vasárnap hajnalban, írja a Guardian
Egy 17 éves muszlim lányt gyilkoltak meg Washington közelében vasárnap hajnalban, írja a Guardian. Az észak-virginiai Restonban élő Nabra Hasszanen holttestét egy tóban találták meg. A rendőrség a gyilkossággal a 22 éves Darwin Martinez Torresét gyanúsítja. Nebra és barátai a ramadán idején éjszakai imára mentek el a közeli sterlingi mecsetbe. Nabra négy-öt társával lépett ki a mecsetből vasárnap hajnalban. Gyalog indultak haza, mert a környék teljesen biztonságosnak tűnt. Nadra barátaitól távolabb haladt, amikor vitába keveredett egy autóssal. Az autós ki is szállt az autóból, ismerősei ezután nem találták, és jelentették eltűnését a rendőrségnek. A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert. (Index.hu)

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.