Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Andrea

Fiatal nőt mentettek ki a Dunából

2020-06-29
08:14
Forrás
Novosti, 021
Az egyetemista a folyóban úszott, de magával ragadta a sodrás.

Fiatal nőt kellett tegnap este kimenteni a Dunából Újvidéken. A 22 éves egyetemistát, miután hallották, hogy segítségért kiabál, a kikötőt irányító vállalat és a dunai határrendőrség illetékesei emelték a csónakjukba, és szállították biztos helyre. A kiérkező mentősök a sürgősségi központba szállították az eszméleténél lévő nőt. A Novosti információi szerint a lány a folyóban úszott, amikor a mind erősebb sodrás magával ragadta.

Duna
mentés

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.