Ugrás a tartalomra
Pixabay/antonbe

Figyelmeztetés: öngyilkosságra felhívó üzenet a TikTokon

2021.03.04
08:40
2021.03.04
08:50
Forrás
Magyar Szó online
Tömeges öngyilkosságra készülhetnek a fiatalok - áll az Interpol figyelmeztetésében.

Miután a Boszniai Szerb Köztársaságból jelentették, hogy figyelmeztetést kaptak az Interpoltól az öngyilkosságra készülő fiatalok miatt, Szerbiába is eljutott a nemzetközi szervezet hasonló felhívása. A Belügyminisztérium ezért felhívja a szülők figyelmét, hogy tartsák szemmel gyerekeik viselkedését, illetve tevékenységét a közösségi médián, mert a hírek szerint annak egyik platformján, a Tik-Tokon köröz az öngyilkosságra felhívó üzenet. Mint írják, a hatóságok már végzik a szükséges nyomozást az ügyben.

öngyilkosság
üzenet
Szerbia
Interpol
TikTok

Most

10:34

Megérkezik végre az igazi tél?

Vajon milyen időnk lesz februárban? Annyi biztos, hogy folytatódik a változékony időjárás térségünkben, a csapadákos időjárás is jelen lesz hó és eső formájában - jelenti a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
10:21, Frissítve: 10:37

Erkel Ferenc-est a nagybecskereki leánykollégiumban

Erkel Ferencre, Himnuszunk zeneszerzőjére emlékeztek tegnap este a nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban. A magyar kultúra napja alkalmából megtartott rendezvényt a kollégium a helyi Petőfi MME-vel közösen szervezte meg.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.