Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Focimeccsen halt meg egy 16 éves fiú

2021.09.19
15:03
2021.09.19
15:54
Forrás
Kurir.rs
Tragédia történt Belgrádban, az Ada Ciganliján.

Egy 16 éves fiú egy futballmeccs közben vesztette életét. A fiatal 13:45 körül lett rosszul a focipályán, játék közben. A szerb sajtó szerint a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Megpróbálták ugyan újraéleszteni, de sikertelenül. A fiú a barajevoi futballcsapat játékosa volt. A halál oka egyelőre nem ismert.

halálos áldozat
foci

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.