Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Folyamatosan csökken a kijárási tilalmat megszegők száma

2020-03-25
13:08
Forrás
Pannon RTV
Újvidéken 10 személyt tartóztatott le a rendőrség, míg Szabadkán tegnap egyetlen egy eljárás sem indult a kijárási tilalom megszegése miatt.

Tíz személyt tartóztatott le az újvidéki rendőrség a kijárási tilalom megszegési miatt. 48 órás őrizetbe vették őket, amiért nem tartották be a járvány idejére vonatkozó egészségügyi előírásokat. Tettükért az Újvidéki Alapfokú Ügyészség előtt kell felelniük. További nyolc 65 évnél idősebb ember ellen eljárást indítottak, amiért a szigorú korlátozások ellenére elhagyták otthonukat.

Újvidék
Szabadka

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.