Ugrás a tartalomra
illusztráció, pixabay/vladartist

Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán - hárman meghaltak

2019-09-06
07:07
2019-09-06
07:21
Forrás
MTI
A baleset Felsőpakony térségében történt.

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka. A helyszínen hárman életüket vesztették, további három ember pedig megsérült. A forgalommal szemben közlekedő autó Szeged irányába tartott, miközben az autópálya főváros felé vezető oldalán haladt, ekkor ütközött össze egy másik autóval. A baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt. A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelték le a sztrádáról.

forgalom
baleset
Halál
M5

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű