Ugrás a tartalomra
subotica.com/Viber/Uživo sa subotičkih ulica

Frontális ütközés az autópályán a nagyfényi csomópontnál

2021.05.23
19:39
2021.05.23
21:47
Forrás
subotica.com, Blic, Tanjug
Közúti baleset történt vasárnap este az autópályán a nagyfényi csomópontnál. Öten megsérültek, a szabadkai kórházba szállították őket.

A szerencsétlenség este fél 6 körül történt, sajtóinformációk szerint két személyautó ütközött össze frontálisan. Halálos áldozatokról nem érkeztek hírek, a sérültek állapotáról sem közöltek bővebb információt.

A szabadkai rendőrkapitányságra hivatkozva a subotica.com azt írta, hogy az eset azon a szakaszon történt, amelyet jelenleg éppen felújítanak.

A helyszínelés miatt a horgosi határátkelő irányából a forgalmat az autópálya szabadkai déli lejárójánál elterelték, míg Újvidék felől a leállósávban közlekedtek az autók.

Valamivel 19 óra után helyreállt a forgalom, de a jelentések szerint még azután is csak araszolva lehetett haladni.

Több tűzoltóautó és mentő is a helyszínre érkezett. Egy sérültet, az egyik autó sofőrjét eszméletlen állapotban találták.

A Szerbia Utai Közvállalat közölte, hogy baleset miatt az autópályán, 1 kilométerre a szabadkai fizetőkaputól Újvidék irányába leállították a forgalmat.

Állítólag az Újvidék irányából érkező újvidéki rendszámú Fiat Stilo típusú személygépkocsi hajtott bele egy Renault-ba, amely Újvidék felé tartott.

A felújítás miatt csak az autópályának a határ felé vezető oldalának sávjaiban közlekednek a gépjárművek ezen a szakaszon.

baleset
Szabadka
nagydfény
csomópont
Horgos
Újvidék
autópálya

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.