Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/Nadica Nenadović

Füstbombák Belgrád központi sétányán

2021.04.05
19:30
2021.04.05
19:57
Forrás
Szerbiai RTV
Színes füstben úszott Belgrád központi sétánya. Eddig ismeretlen tettesek füstbombákat dobáltak el a szerb főváros központjában, a Knez Mihailo utcában.

Valamivel este 6 óra után az egész sétány hosszában több füstbombát is aktiváltak, szemtanúk szerint az emberek beszöktek az üzletekbe. A füst gyorsan elszállt, csupán a pirotechnikai eszköz dobozai maradtak az utcán szétdobálva. Sajtóértesülések szerint a rendőrség néhány embert őrizetbe vett az incidens kapcsán. A vizsgálat folyamatban van.

 

füst
füstbomba
Belgrád
központi
sétány
Knez Mihailo

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!