Ugrás a tartalomra
Tanjug/ AP Photo/Aijaz Rahi

Gyakorlatozás közben ütközött két indiai vadászgép

2019-02-19
22:56
Forrás
index.hu
Egy pilóta meghalt, többen pedig megsérültek, miután az indiai légierő két vadászgépe ütközött gyakorlat közben kedden.

Az esetről egy felvétel is készült, ezen látható, hogy a gépek a levegőben ütköznek, az egyik pilóta katapultál, majd a gépek a földbe csapódnak. 
Az indiai légierő pilótái egy Aero India 2019 nevű ötnapos rendezvényre gyakoroltak, a show-ra közel 500 indiai és nemzetközi repülési és hadiipari cég képviselőit várják. 
Az indiai légierőnek ez a második balesete februárban: nemrég egy Mirage 2000-es gép zuhant le Bengaluru közelében, akkor két pilóta halt meg.

India
repülőgép-baleset

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.