Ugrás a tartalomra
Tanjug/ AP Photo/Aijaz Rahi

Gyakorlatozás közben ütközött két indiai vadászgép

2019-02-19
22:56
Forrás
index.hu
Egy pilóta meghalt, többen pedig megsérültek, miután az indiai légierő két vadászgépe ütközött gyakorlat közben kedden.

Az esetről egy felvétel is készült, ezen látható, hogy a gépek a levegőben ütköznek, az egyik pilóta katapultál, majd a gépek a földbe csapódnak. 
Az indiai légierő pilótái egy Aero India 2019 nevű ötnapos rendezvényre gyakoroltak, a show-ra közel 500 indiai és nemzetközi repülési és hadiipari cég képviselőit várják. 
Az indiai légierőnek ez a második balesete februárban: nemrég egy Mirage 2000-es gép zuhant le Bengaluru közelében, akkor két pilóta halt meg.

India
repülőgép-baleset

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.