Ugrás a tartalomra
Helyszín
Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Gyilkosság és öngyilkosság Kúlán

2018-04-16
14:54
Forrás
Tanjug
Egy 61 éves férfi és egy 50 éves nő holttestére bukkantak Kúlán, egy családi házban - tájékoztatott a zombori rendőrség.

Az illetékes szervek elindították a nyomozást. Nem hivatalos információk szerint gyilkosság, majd öngyilkosság történt. A két különböző vezetéknevű áldozat mellett egy pisztolyt is találtak.

Kúla
gyilkosság
öngyilkosság

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.