Ugrás a tartalomra
Helyszín
Pixabay

Gyilkosság és öngyilkosság Kúlán

2018-04-16
14:54
Forrás
Tanjug
Egy 61 éves férfi és egy 50 éves nő holttestére bukkantak Kúlán, egy családi házban - tájékoztatott a zombori rendőrség.

Az illetékes szervek elindították a nyomozást. Nem hivatalos információk szerint gyilkosság, majd öngyilkosság történt. A két különböző vezetéknevű áldozat mellett egy pisztolyt is találtak.

Kúla
gyilkosság
öngyilkosság

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.