Ugrás a tartalomra

Gyilkosság és öngyilkosság Zentán

2014-09-12
08:22
A rendőrség két holttestre bukkant a zentai Đura Jakšić utca egyik lakóházában - írja a Vajdaság Ma hírportál
A rendőrség két holttestre bukkant a zentai Đura Jakšić utca egyik lakóházában - írja a Vajdaság Ma hírportál.   Sajtóértesülések szerint a házban az ott lakó Patócs Ilona (1955) és Patócs Jenő (1935) holttestét találták meg. A szomszédok közül többen is megerősítették, hogy hallottak az esetről, ugyanakkor mivel saját bevallásuk szerint hivatalos információik nincsenek az üggyel kapcsolatban, senki nem kívánt nyilatkozni közülük. Annyit elmondtak, tudomásuk szerint a rendőrség lakossági bejelentés nyomán, szerdán elvégezte a helyszínelést, amelynek hivatalosan meg nem erősített eredményei szerint a nő halálát éles tárggyal elkövetett nagy erejű ütés okozta, a férj pedig miután végzett feleségével, felakasztotta magát. A környéken keringő információk szerint a házaspár vélhetően heves vitába keveredhetett egymással, amelynek tragikus kimenetelű vége lett: az idős férfi előbb végzett feleségével, majd miután rádöbbent tettének súlyára, a saját életének is véget vetett. Mindez azonban egyelőre csak feltételezés, ugyanis mivel a rendőrség hivatalosan még nem nyilatkozott az ügyben, egyelőre nem állnak rendelkezésre pontos adatok arra vonatkozóan, hogyan is történhetett valójában a családi tragédia. (Vajdaság Ma)

Most

08:54, Frissítve: 09:28

Tetőzik a vírus Szerbiában

A rendkívüli helyzet egy hónap múlva szűnhet meg - jelentette ki a szerb elnök. Szerbiában keddig a hivatalos adatok szerint 2447 igazolt koronavírus-fertőzött van. A halálos áldozatok száma 61.
08:25, Frissítve: 08:39

Feloldották a vesztegzárat Vuhanban

Több mint két hónap után feloldották a vesztegzárat a járvány kínai gócának számító közép-kínai Vuhanban, ahonnan az új koronavírus tavaly év végén terjedni kezdett.

Népszerű