Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Gyilkosság történhetett Törökkanizsán

2019-08-11
16:28
Forrás
Tanjug, Novosti
Családi tragédia történt, valószínűleg gyilkosság és öngyilkosság.

A gyanú szerint a 47 éves D. T. először 67 éves apjával végzett egy késsel, ezután pedig öngyilkos lett - jelenti a belgrádi média. A családi tragédia a két férfi otthonában történt. A Novosti cikke szerint a férfi miután megölte magatehetetlen apját, gyógyszerrel végzett magával. A feltételezett elkövető édesanyját a törökkanizsai katolikus temetőben tíz napja ölték meg az írás szerint. A rendőrség szombaton késő délután találta meg a két férfi holttestét a házban. A Novosti azt írja, napok óta halottak lehettek.

gyilkosság
késelés
Törökkanizsa

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.