Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Gyilkosság történhetett Törökkanizsán

2019-08-11
16:28
Forrás
Tanjug, Novosti
Családi tragédia történt, valószínűleg gyilkosság és öngyilkosság.

A gyanú szerint a 47 éves D. T. először 67 éves apjával végzett egy késsel, ezután pedig öngyilkos lett - jelenti a belgrádi média. A családi tragédia a két férfi otthonában történt. A Novosti cikke szerint a férfi miután megölte magatehetetlen apját, gyógyszerrel végzett magával. A feltételezett elkövető édesanyját a törökkanizsai katolikus temetőben tíz napja ölték meg az írás szerint. A rendőrség szombaton késő délután találta meg a két férfi holttestét a házban. A Novosti azt írja, napok óta halottak lehettek.

gyilkosság
késelés
Törökkanizsa

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.