Ugrás a tartalomra

Gyilkosság történt az éjszaka Kruševacon

2018-02-13
12:53
Forrás
Szerbiai RTV
Egy családi házban egy hatvan éves nőt öltek meg. A gyilkosságot késsel vélhetően az asszony élettársa követte el, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Amikor az éjszakai órákban a mentősök a helyszínre értek, a nő még életben volt, harcoltak az életéért, azonban a helyi közkórházban meghalt. A rendőrség őrizetbe vette a 60 éves elkövetőt.

Krusevac
gyilkosság

Most

18:47, Frissítve: 20:07

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.