Ugrás a tartalomra
Pixabay/Clker-Free-Vector-Images/illusztráció

Gyilkosság történt Pirot központjában

2023.03.05
11:56
2023.03.05
14:33
Forrás
Blic
Fényes nappal lőtte le egy férfi korábbi feleségét.

Sajtóhírek szerint, amit később a helyi rendőrség is megerősített, az eset 10 óra körül történt. A lelőtt 47 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Az elkövetőt, az 57 éves férfit rögtön előállította a rendőrség, és megkezdték a nyomozást, hogy felderítsék a tragédia részleteit. A gyilkosság idején vasárnap lévén, tele volt sétálóval, gyermekes családokkal a piroti főtér, ők végignézték, ahogyan a férfi fejbe lövi volt feleségét. Az elkövető az információk szerint egy helyi pénzváltó tulajdonosa volt, és saját maga jelentkezett a rendőröknek a gyilkosság után.

Pirot
gyilkosság

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű