Ugrás a tartalomra
Tanjug/Belügyminisztérium/Illusztráció

Gyilkosság történt Szabadkán

2022.09.20
19:42
2022.09.21
08:09
Forrás
subotica.rs, nova.rs
Megölte egy férfi volt feleségét Szabadkán. A rendőrség keresi a gyanúsítottat.

A bűncselekmény 14 óra 10 perc körül történt Kér városrészben. Az 50 éves Lj. V. a helyszínen életét vesztette. A hatóságok több egységgel is keresik a gyanúsítottat az említett városrészben és olyan helyeken is, ahol a férfi rejtőzködhet. Az illetékesek azt közölték, korábban nem tettek hivatalos bejelentést családon belüli erőszak miatt ezzel a családdal kapcsolatban.

A helyszínről kollégánk, Bíró Tamara jelentkezett a Közügyek című műsorunkban.

gyilkosság

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.