Ugrás a tartalomra
illusztráció

Gyilkosság történt Zomborban

2019.04.22
15:29
Forrás
kurir.rs
Megölte feleségét, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A 62 éves Branko V. megölte a feleségét, majd megpróbált öngyilkos lenni. A tragédia a zombori lóversenytér közelében történt. A gyanú szerint az elkövető mellkason lőtte 55 esztendős feleségét, ezután pedig fejbe lőtte magát. A nő a helyszínen meghalt, férjét pedig a zombori kórházba szállították.

gyilkosság
Zombor
feleség
férj

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Búcsút tartottak Moholon

A Szent Mihály-kisbúcsú az egykori moholi zárdaiskola kápolnájának címünnepe, valamint a Moholról Doroszlóra induló gyalogos zarándokok Rózsafüzér Királynőjének szentelt és felajánlott fogadalmi napja is.
12:57, Frissítve: 13:05

Migránsügyben a helyzet változatlan

Tele van az erdő migránsokkal Szabadka külvárosában, a magyar határhoz közeli Makkhetes városrészben. A helyiek be sem mernek menni az egykor népszerű, hatalmas kirándulóhelyre.
11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.