Ugrás a tartalomra

Gyilkosság történt Zomborban

2019.04.22
15:29
Forrás
kurir.rs
Megölte feleségét, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A 62 éves Branko V. megölte a feleségét, majd megpróbált öngyilkos lenni. A tragédia a zombori lóversenytér közelében történt. A gyanú szerint az elkövető mellkason lőtte 55 esztendős feleségét, ezután pedig fejbe lőtte magát. A nő a helyszínen meghalt, férjét pedig a zombori kórházba szállították.

gyilkosság
Zombor
feleség
férj

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.