Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Hajnalban kigyulladt Újvidéken a Promenada bevásárlóközpont tetőszerkezete

2019.03.29
11:14
2019.03.29
11:36
Forrás
Magyar Szó
A lángokat sikerült gyorsan eloltaniuk a tűzoltóknak. Az épület a tűz során nem volt nyitva, így senki nem sérült meg.

Az esetet feltételezhetően egy villanyvezeték meghibásodása okozhatta. A Promenada bevásárlóközpontot november 15-én nyitották meg. A tűzvédelmi feltételeknek nem felel meg, a belügyminisztérium 4 alkalommal adott negatív véleményezést ennek kapcsán az épületről.

Promenada
Újvidék

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.