Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hajóbaleset Óbecsén

2020.10.08
13:59
Forrás
Pannon RTV
Több csónak és a kishajókikötő is súlyosan megrongálódott tegnap délután abban a balesetben Óbecsén, amit egy irányát vesztett teherhajó okozott a Tiszán.

A szemtanúk beszámolója szerint a Törökbecse felől Péterréve irányába tartó teherhajó a nagy sebesség miatt nem tudta bevenni a kanyart, ezért ütközött neki a kikötőnek. Személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Pannon RTV

Nem hivatalos értesülések szerint a szlovák zászló alatt közlekedő teherhajó tulajdonosa egy belgrádi cég. Az úszóműves kishajókikötő februárban került vízre egy idegenforgalmi fejlesztést szolgáló IPA-projekt keretében, értéke 172 ezer euró volt.

Óbecse
hajóbaleset
hajó

Most

13:08, Frissítve: 14:22

Újabb hadgyakorlatokat jelentett be Kína

Több kínai katonai hajó, repülőgép és drón folytatta ma reggel Tajvan közelében a közös hadgyakorlatokat, amelyek során támadásokat szimuláltak Tajvan és a tajvani haditengerészet hajói ellen.

Népszerű

Barikádok az utakon Koszovóban

Több helyen is elzárták az utakat a Koszovóban élő szerbek. Közben a koszovói rendőrség vasárnap este lezárta Jarinjenál és Brnjaknál az adminisztratív határátkelőket.