Ugrás a tartalomra

Hajszálon múlt a tragédia

2024.04.02
13:31
2024.04.03
11:38
Forrás
subotica.com
Elektromos kerékpárral száguldozó fiatalok köszönhetik életüket a saját autóját feláldozó sofőrnek.

Egy autós lélekjelenlétének köszönhetően nem történt tragédia Szabadkán. A subotica.com-on megjelent egy videó, amelyen az látható, hogy két fiatal egy elektromos kerékpárral érkezik a mellékútról a főútra. Tábla kötelez a megállásra, ők mégis nagy sebességgel szerettek volna átkelni a kereszteződésen, ezt azonban egy balról, a főúton közlekedő autó megakadályozta, ahogy azt is, hogy a kiskorú gyerekek balesetet szenvedjenek.

Az autót vezető nő félrerántotta a kormányt, és az egyik ház oldalának csapódott. Az elektromos kerékpáron közlekedő fiatalok azonnal elhagyták a helyszínt. A balesetben csak anyagi kár keletkezett, de senki sem sérült meg. A hölgy a lakossághoz fordult, és értesítette a rendőrséget, akik már keresik a fiatalokat.

baleset

Most

19:17

Đoković kiesett Monte Carlóban

Meglepetésre kiesett Novak Đoković a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjében, mivel három szettben vereséget szenvedett a norvég Casper Ruudtól.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.