Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pannon RTV/Gajo Gábor)

Halálos áldozattal járó közlekedési baleset Újvidéknél

2022.05.14
19:48
2022.05.14
20:10
Forrás
Vajdaság Ma
Egy macedón rendszámtáblás gépkocsi lerepült az útról.

Súlyos közlekedési baleset történt Újvidéknél, egy személy meghalt, a sérültek között gyerekek is vannak. Egy 56 éves, horvát állampolgárságú férfi meghalt, négy személy pedig súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, ami szombaton dél körül történt az autópálya kaboli leágazásánál, Újvidék irányába, amikor is egy macedón rendszámtáblás gépkocsi eddig ismeretlen okokból lerepült az útról.

A sérültek között gyermekek is vannak, egy hétéves kislány és egy tíz éves kisfiú, akiket az újvidéki gyermekkórházba szállítottak. Egy idősebb nőt a reanimációs osztályra vittek, életéért az orvos küzdenek. A balesetben megsérült egy 32 éves nő is, akit a Sürgősségi Központ sebészeti osztályára szállítottak.

baleset
halálos áldozat

Most

15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.
13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.

Népszerű