Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pannon RTV/Gajo Gábor)

Halálos áldozattal járó közlekedési baleset Újvidéknél

2022.05.14
19:48
2022.05.14
20:10
Forrás
Vajdaság Ma
Egy macedón rendszámtáblás gépkocsi lerepült az útról.

Súlyos közlekedési baleset történt Újvidéknél, egy személy meghalt, a sérültek között gyerekek is vannak. Egy 56 éves, horvát állampolgárságú férfi meghalt, négy személy pedig súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben, ami szombaton dél körül történt az autópálya kaboli leágazásánál, Újvidék irányába, amikor is egy macedón rendszámtáblás gépkocsi eddig ismeretlen okokból lerepült az útról.

A sérültek között gyermekek is vannak, egy hétéves kislány és egy tíz éves kisfiú, akiket az újvidéki gyermekkórházba szállítottak. Egy idősebb nőt a reanimációs osztályra vittek, életéért az orvos küzdenek. A balesetben megsérült egy 32 éves nő is, akit a Sürgősségi Központ sebészeti osztályára szállítottak.

baleset
halálos áldozat

Most

17:11, Frissítve: 17:23

Haladnak a korral a magyarkanizsai idősek

Ismét az okostelefon használatát ismertetik a magyarkanizsai időseknek, a helyi Felnőttképzők Regionális Hálózatának szervezésében. A 20 órás képzés alatt az alapoktól sajátíthatják el az okostelefon használatát.
15:19, Frissítve: 16:24

Évadnyitó a muzslyai Petőfiben

Másfél órás műsorral ünnepelték tegnap este 75 éves muzslyai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület évadnyitóját. A szakcsoportok bemutatkozása mellett a 16. évadnyitó rendezvény másik célja az új tagok toborzása volt.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.