Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

2022.08.12
16:17
2022.08.12
16:37
Forrás
Pannon RTV
Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett. Még fél 2-kor is folyt a helyszínelés. Az eset miatt a tűzoltóság is kivonult.

Tudósítónk a helyszínről jelentette: „Nem sokkal dél után szerencsétlenség történt az Újvidék és Szabadka autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze. Nem hivatalos információnk szerint a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette."

autópálya
baleset

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.