Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Halálos baleset Nagyfény és Szabadka között

2021.09.10
15:52
2021.09.10
19:05
Forrás
Pannon RTV, subotica.com
Két személy meghalt és több sérültje van annak a közlekedési balesetnek, ami délelőtt történt a Szabadka és Nagyfény közötti úton.

A Fiat típusú személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a baleset másik részvevője, egy fehér terepjáró pedig felborult. Az érintett útszakaszt több órára lezárták a rendőrök.

Pannon RTV/Dobó Krisztián

Reggel 9 óra előtt súlyos közlekedési baleset történt a Szabadka és Nagyfény közötti úton. Szabadka irányából egy fehér terepjáró nagy sebességgel egy fekete Fiat személygépjárműnek ütközött, annak 32 esztendős sofőrje a helyszínen életét veszítette.

A nagy erejű ütközés következtében a Fiat teljesen összetört, és az út menti árokba repült. Sofőrje, a kisboszniai Z.G a helyszínen életét veszítette, mellette ülő felesége pedig súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A fehér Mitsubishi terepjáró a tetejére fordult, a kátyi illetőségű sofőrje, A.M. is sérüléseket szenvedett el. A helyszínre nagy erőkkel vonult ki a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság. Az útszakaszt több órára lezárták a helyszínelés elvégzése és a roncsok eltávolítása miatt.

baleset
szerencsétlenség
áldozat
halálos áldozat

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.