Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Halálos baleset Péterrévén

2022.08.05
11:44
Forrás
Novosti
Lerepült egy autó az útról hajnalban.

Halálos baleset történt Óbecse közelében, Péterrévén, az Ada és Óbecse közötti autóúton. Hajnali fél 5 körül egy autó lerepült az útról és felfordult. Egy személy meghalt, egy pedig megsérült a szerencsétlenségben. Utóbbit a mentők látták el. A helyszínelés a reggeli órákban zajlott. Egyelőre nem közöltek részleteket a hatóságok.

halálos baleset
baleset
Péterréve
Óbecse

Most

08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.