Ugrás a tartalomra
MTI/Donka Ferenc

Halálos baleset történt Soltvadkertnél

2021.04.28
10:06
2021.04.28
10:12
Forrás
police.hu
Az 54-es főutat teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset történt reggel az 54-es főúton, Soltvadkertnél - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI/Donka Ferenc

A közlemény szerint a 43-as kilométernél - eddig tisztázatlan körülmények között - egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze. Az autó vezetője a helyszínen meghalt, két másik ember könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés idejére a rendőrök Soltvadkertnél teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat elterelik.

MTI

2000 óta folyamatosan csökken a halálos balesetek száma Magyarországon, a tavalyi évben 460-an vesztették életüket a közutakon.

Magyarország
közúti baleset

Most

18:42, Frissítve: 18:48

Elhunyt Đorđe Marjanović

A 90 éves énekes a szerb média értesülései szerint a koronavírus szövődményeibe halt bele. Lélegeztetőgépre volt kötve, az orvosok több napja harcoltak az életéért, de nem sikerült megmenteniük.
16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.