Ugrás a tartalomra

Halálos gázolás Csúrogon

2022.03.11
18:12
Forrás
021.rs
A részeg sofőr egy kerékpárost ütött el, és elhagyta a baleset helyszínét. Már megtalálták.

Halálos kimenetelű gázolás történt csütörtök éjjel Csúrogon. A gyanú szerint az alkohol hatása alatt vezető, 32 éves M. I. személygépkocsival elütött egy kerékpárral közlekedő, 61 éves helyi lakost, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. A rendőrség gyorsan azonosította és megtalálta.

Csúrog
gázolás
baleset
halálos baleset
cserbenhagyásos gázolás

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.