Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Halálos kimenetelű baleset Hajdújárás és Palics között

2021-01-09
13:34
2021-01-09
18:19
Forrás
Pannon RTV
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma délelőtt Palics és Hajdújárás között. A két települést összekötő felüljárón egy 53 éves férfi Ford Fiesta típusú gépkocsijával elgázolt egy 58 éves kerékpáros nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínéhez a rendőrség nem engedte közel stábunkat, azt azonban megtudtuk, hogy a súlyos közlekedési balesetben az 58 éves nő a helyszínen életét vesztette. A 53 éves, Ford Fiesta típusú személygépkocsi sofőrjének állapotáról a hatóságok nem közöltek információt, az autó elszállítása során azonban jól láthatók voltak a gázolás nyomai, vagyis a betört szélvédő és a behorpadt motorháztető. Az elütött biciklis és az autó is Palics irányába haladt Hajdújárás felől. 

A felüljáró lezárása miatt kisebb torlódás alakult ki Palics kijáratánál Hajdújárás felé és az ellenkező irányból is. Miután a tűzoltók megtisztították a baleset helyszínét, délután fél 1 magasságában ismét helyreállt a forgalom, és zavartalanul folyt a közlekedés.

Szabadka
Hajdújárás
Palics
baleset
kerékpár
autó
lezárták

Most

21:12, Frissítve: 23:02

Engedélyezték a kínai vakcinát Szerbiában

Pavle Zelić, a szerbiai gyógyszerügynökség illetékese bejelentette, hogy a törvény által előirt összes feltétel teljesült ahhoz, hogy a Sinopharm cég koronavírus elleni védőoltását alkalmazzák az országban.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.